Polisen larmades tillsammans med ambulans till ett bostadsområde i Haninge Kommun, i södra Stockholm. Detta med anledning utav att en kvinna har blivit knivstucken. Väl på plats konstaterades att kvinnan var allvarligt skadad, livräddande återgärder påbörjades men kvinnas liv gick inte att rädda.

I samband med att kvinnan anträffades avliden greps även hennes sambo uppger Aftonbladet. Detta är någonting som kom till oss på redaktionen under morgonen men med tanke på det känsliga läget har vi valt att inte publicera någonting förens nu.

En teknisk undersökning har genomförts utav platsen.

Uppdatering 2021-11-03
Stockholm Blåljus har under dagen mottagit uppgifterna gällande att den tidigare anhållna mannen, skall vara anträffad avliden av häktespersonal.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *