En man i 60 års åldern, har runt lunchtid blivit allvarligt skadad efter att ha blivit påkörd utav ett motordrivet arbetsfordon utanför naturhistoriska museet på Östermalm i Stockholm.

Det var strax efter 12.20 på lördagen som räddningstjänsten larmades tillsammans med ambulans & polis till Frescativägen på Östermalm. En man skall ha blivit påkörd utav ett motordrivet arbetsfordon och skall vara allvarligt skadad.
Mannen fördes till sjukhuset där han sedan förklarades avliden. Parallellt med detta har mannens anhöriga underrättats.

Polisen har skrivit en anmälan vad gäller ”Vållande till annans död” föraren utav det motordrivna arbetsfordonet, som enligt uppgifter till Stockholm Blåljus skall vara en mindre plogtraktor skall höras om händelsen. Han skall inte vara förd till sjukhuset utan har omhändertagits utav personal på platsen,

– Mannen som körde arbetsfordonet skadades inte fysiskt men togs hand om vården då han chockades av olyckan skriver Polisen på sin hemsida.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *