Klockan 22.30 på söndagskvällen inkommer samtal till polisen beträffande en man som har anträffats skottskadad i centrala delarna utav Skarpnäck. Mannen som anträffades skadad, var vid avtransporten mycket allvarligt skadad. Enligt uppgifter till Stockholm Blåljus var han vaken när han transporterades till sjukhuset med ambulanshelikopter.

Brottsoffret har enligt uppgifter till Stockholm Blåljus rört sig i gängmiljön och hyllats i låtar utav kända gangster-rappare. Däribland en känd artist som mördades i Hammarby Sjöstad i fjol.

Under kvällen pågick även en insats i Farsta dryga 5 minuter bilfärd ifrån Skarpnäck, detta med anledning utav en skottlossning också. Där anträffades en person skottskadad intill en gångbro i närheten utav centrum. Polisen utesluter inte att det finns en koppling mellan dom.
Polisen har under kvällen bedrivit 2 stycken insatser med ett stort antal resurser för att utreda och eventuellt kunna gripa en eller flera gärningsmän.

En person gripen

Enligt Ola Österling, presstalesperson hade man runt 02.00 på måndagen gripit en person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *