Klockan 07:52 på Torsdagen, larmades Polisen, räddningstjänsten samt sjukvården till en adress i Västra Stockholm. Det ska röra sig om en person som ska ha anträffats död, på en innergård. Polisen kan inte utesluta att ett brott har begåtts, man inledde därför en förundersökning gällande mord. Polisen har under förmiddagen arbetat intensivt med att få klarhet i vad som har inträffat. Flertalet polispatruller är på plats för att hålla avspärrningarna samt försöka samla in så mycket uppgifter som möjligt.

Vid 12.00 anlände polisens egna tekniker till platsen för att göra en teknisk undersökning. Polisen har inte lyckats identifiera personen ifråga.

Enligt uppgifter till oss på Stockholm Blåljus rör det sig inte om ett mord, utan ett sjukdomsfall.

Foto: Stockholm Blåljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.