Polisen larmades klockan 07.52 till en adress i Blackeberg, med anledning utav att en person har anträffats skadad på en innergård. Sjukvårdspersonal undersöker mannen och han konstateras under morgonen avliden på platsen. Polisen har inte kunnat utesluta brott och har därför inlett en förundersökning gällande mord. Innergården har varit avspärrad under morgonen och polisen är initialt fåordig om händelsen.

INNERGÅRD AVSPÄRRAD UNDER FÖRMIDDAGEN
Brottsplatsen är lokaliserad till en innergård mitt i ett bostadsområde. Flera portar gränsar till platsen där mannen anträffades.
Under morgonen har stora avspärrningar funnits på platsen samtidigt som det har genomförts dörrknackning.

Foto: Stockholm Blåljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *