Strax efter midnatt, inkom flera samtal till SOS ALARM beträffande en fullt utvecklad brand i en industribyggnad i Liljeholmen. Branden har uppstått i en nerlagd färgfabrik, inledningsvis fanns det risk för explosion. Någonting som sedermera avfärdades.
Räddningstjänsten larmade en storresurs, ca 40 man fanns med för att släcka branden inledningsvis. Styrkor från hela länet fanns på plats för att bekämpa branden som in på morgontimmarna fortfarande inte var helt släckt.

POLISEN UTREDER BRANDEN SOM MORDBRAND
I samband med branden, larmades även polisen till platsen dels för att assistera räddningstjänsten med avspärrningsarbetet samt för att utreda eventuell brandorsak. Under morgonen tillkom uppgifter, gällande att polisen utreder händelsen som mordbrand.
När tillfälle ges, skall kriminaltekniker undersöka byggnaden för att eventuellt kunna finna bevisning. Ingen person är ännu frihetsberövad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *