En person är förd till sjukhuset efter en skottlossning i Blackberg, västra Stockholm. Larmet kom till polisen runt halv 16.30 på måndagen, mannen själv skall ha ringt in till polisen, skriver man på sin hemsida. Vidare säger Polisen att mannen skall ha varit vaken & talbar vid avfärd till Sjukhuset.

Polisen vill inte bekräfta huruvida det rör sig om en skjutning eller inte men enligt uppgifter till Stockholm Blåljus rör det sig om en skjutning. Man har arbetat intensivt sedan larmet kom och man söker efter en person som har lämnat på el-sparkcykel enligt uppgifter till Stockholm Blåljus.
Ingen person är frihetsberövad och inget motiv är heller klarlagt, Polisens kriminaltekniker har genomfört en brottsplatsundersökning för att säkra eventuell bevisning. Händelsen utredes Försök till mord.

Brottet skall ha skett utomhus intill flera bostäder och polisen har genomfört ett flertalet förhör för att bringa klarhet i vad som har hänt.

Kriminaltekniker anlände till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning.
Brottsplatsen är lokaliserad till ett bostadsområdet i centrala Blackeberg. Ett stort område spärrades av.
Foto: Stockholm Blåljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *