Räddningstjänsten larmades 02.20 till Hässelby med anledning utav en brand i ett flerfamiljshus. Inledningsvis står det lågor ut ifrån taket och dom går att skymta på långt avstånd, Polisen tillkallas för att biträda med avspärrningar. Sjukvården fanns på plats, då det var osäkert om alla hade kommit ut.En stor insats inleds, och 20 stycken räddningsenheter inklusive ledningsfordon finns för att begränsa branden. Branden är koncentrerad till en vind i princip, enligt uppgifter till Stockholm Blåljus har branden startat på en balkong för att sedan få fäste upp mot vinden där det sedan har övertänt.
Räddningstjänsten valde att evakuera hela flerfamiljshuset, dom boende togs till en uppsamlingsplats.
Rökutvecklingen var omfattande till en början så även lågorna.

Det finns inga uppgifter på att någon har skadats. Man fortsatte arbeta in på morgonkvisten och polisen inledde en förundersökning gällande Allmänfarlig ödeläggelse, rubricering som man under morgonen ändrar till mordbrand. Vid tillfälle kommer kriminalteknikerna att dokumentera platsen.
Ingen är gripen

Stegbilen arbetar för att släcka branden.
Foto: Stockholm Blåljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *